Aquest curs acadèmic, es posa en funcionament un nou institut d'ensenyaments secundaris. L’Institut d’Ensenyament a distància de les Illes Balears (IEDIB).

Per primera vegada a les Illes Balears es podran realitzar estudis de Batxillerat i de Formació Professional totalment a distància. Sense assistir al centre.

Aquesta nova modalitat d’estudis, permetrà la possibilitat d’obtenir el títol des de la progressivitat i atenent als diferents ritmes necessaris que la dedicació constant de l’especialització dels estudis artístics i musicals requereixen.

Accés al lloc web IEDIB

ADJUDICACIÓ ARMARIETS PER AL CURS 2018/19:

  • L’adjudicació per al proper curs 2018/2019 es durà a terme a partir de dilluns 2 de juliol de 2018 mitjançant el formulari de baix a partir de les 12.00 hores.
  • Una vegada omplert i enviat el formulari, quedarà reservat l’armariet per al proper curs 2018/2019.
  • Els armariets s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció al formulari.
  • De dia 12 a dia 24 de setembre haureu de passar per la Secretaria del Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca per a omplir la fitxa de lloguer i abonar el preu de 15€.
  • Aquells alumnes que passat dia 24 de setembre no hagin passat per la Secretaria perdran la reserva de l’armariet.
  • No es lliurarà cap pany ja que seran els mateixos usuaris els que portaran els seus propis panys i se’n responsabilitzaran del seu ús.
  • El preu vigent, amb l’import exacte, s’abonarà directament en efectiu a la mateixa Secretaria del Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca.
  • Els armariets de grans dimensions o especials, s’adjudicaran exclusivament a aquell alumnat que cursi alguna de les següents especialitats: trompa, trombó, tuba, violoncel, guitarra i saxòfon. Per a demostrar aquesta condició, l’alumne haurà d’aportar un document justificatiu (còpia de la matrícula, carnet, etc.). En cap cas, els armariets de gran capacitat es destinaran per ús compartit d’alumnes que no cursin alguna de les especialitats abans esmentades.

 

FORMULARI RESERVA ARMARIETS PER AL CURS 2018/19

Places vacants i alumnes admesos definitius a les proves d'accés dels Ensenyaments Professionals per al curs 2018/19.

 

  • Els alumnes admesos han de formalitzar la matrícula al Conservatori els dies 13 i 16 de juliol.


Terminis i normativa per a la matriculació en el curs 2018/19 dels alumnes admesos E.Professionals Proves Accés 2018 del Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca.

MATRÍCULA PER AL CURS 2018/2019 ALUMNES ADMESOS PROVES ACCÉS E. PROFESSIONALS 2018

  • Segons instruccions de la Secretaria General de la Conselleria d'Educació i Universitat, i d’acord amb les instruccions de la Intervenció General, els models preimpresos del model 046 desapareixen a partir del 31 de març de 2018. A partir d’aquesta data, només es podrà fer el pagament amb el model 046 des del portal de l’ATIB(enllaç de baix)

Instruccions pagament en línia admesos Proves Accés E. Professionals 2018

En aquest lloc web hi ha molta informació. Per favor, feu servir el mòdul de recerca de la dreta i deixa que la pròpia web s'encuidi de mostrar-te el que cerques.

×
Acceptació de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per al seu funcionament. Si navegues pel lloc consenteixes en el seu ús.

Acceptar
×
Zones d'accés restringit

Per accedir als següents llocs és necessari disposar d'un compte d'usuari.