Els terminis publicats al BOIB de 12 de març per la conselleria estan tots prorrogats per l'estat d'alarma vigent i us comunicam que en el moment que les circumstàncies ho permetin es publicarà un nou calendari dels terminis d'admissió i matriculació. Us recordam que la pròrroga de l'estat d'alarma s'estén, en principi, fins dia 12 d'abril i es manté vigent la suspensió dels terminis administratius.

Quan ens comuniquin el nou calendari el publicarem a la nostra web.

Resolució del director general de Planificació, Ordenació i Centres de dia 06 de març de 2020, publicat en el BOIB núm 31 de dia 12 de març de 2020, per la qual s'estableix el calendari del procés d'admissió i matriculació dels alumnes en les ensenyaments artístics professionals en els centres sostinguts amb fons públics de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per al curs 2020-21.

Consultar Document a la pàgina de la Conselleria

Benvolguts membres de la comunitat educativa,

Us adjuntam l'actualització de les Instruccions de la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca per a l'organització i el funcionament dels centres docents de les Illes Balears durant el període de suspensió de l'activitat educativa presencial, que ha aprovat el dia 20 de març el Consell de Govern.

 

Document Conselleria

L’equip directiu.

Benvolgudes famílies,

Adjuntam informació rellevant al seguiment dels alumnes durant el temps que duri el confinament establert en el RD 463/2020 de 14 de març de 2020.

Com sabeu la Conselleria ha establerts que és responsabilitat del professorat realitzar el seguiment dels alumnes durant el temps que duri aquesta suspensió de l'activitat lectiva presencial. Durant aquest període el professorat es posarà en contacte amb vosaltres per facilitar que els alumnes puguin desenvolupar l'activitat educativa des dels seus domicilis proporcionant tasques a realitzar i fer el seguiment corresponent des de les diferents assignatures i atenent a les característiques de l'alumnat i de les diferents especialitats. 

Durant aquesta setmana rebreu un programa d’estudi individualitzat per a cada alumne. Els professors vos establiran les eines de les que disposau per a realitzar aquest seguiment.

Per altra banda en aquest enllaç trobareu el mail del professorat per si no s’han posat en contacte amb vosaltres.

adreces professorat

L’equip directiu.

Benvolgudes famílies,

 

Com ja sabeu, la Presidenta del Govern va anunciar la suspensió de les activitats lectives presencials durant dues setmanes i amb conseqüència, el nostre centre suspendrà totes les activitats previstes a partir d’avui divendres a les 23.59 h.

A més, queden anul·lades totes les activitats extraescolars del centre durant aquestes dues setmanes i cancel·lats o posposats els viatges d'estudis durant 2 mesos.

Durant aquest període i per facilitar que els alumnes puguin desenvolupar l'activitat educativa des dels seus domicilis es proporcionaran tasques a realitzar des de les diferents assignatures i atenent a les característiques de l'alumnat i de les diferents especialitats.

Es prioritzaran les activitats de repàs i suport. En els casos en que sigui necessari s'activaran canals de comunicació telemàtica que el professorat comunicarà a l'alumnat (correu electrònic, eines drive, Classroom, canals de Youtube, centros net...).

Per a qualsevol tema didàctic vos podeu posar en contacte via mail amb el vostre professor/a. Podeu trobar aquest e-mail en aquest enllaç:

adreces professorat

Ara toca fer tot el que calgui per ajudar a que la malaltia no arribi als grups de risc, i això vol dir comportament cívic, calma, serenitat i molt de seny.

Donam per avançat les gràcies a tota la comunitat educativa per l'esforç extra que això implicarà per a tots.

Aviat, entre tots, tornarem a la normalitat.

L’equip directiu.

En aquest lloc web hi ha molta informació. Per favor, feu servir el mòdul de recerca de la dreta i deixa que la pròpia web s'encuidi de mostrar-te el que cerques.

Acceptació de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per al seu funcionament. Si navegues pel lloc consenteixes en el seu ús.

Acceptar
Zones d'accés restringit

Per accedir als següents llocs és necessari disposar d'un compte d'usuari.