Publicació definitiva del llistat dels inscrits a les proves d'accés, a l'obtenció del certificat dels ensenyaments elementals, les sol·licituds de reingressos i les sol·licituds de trasllats d'expedients - 2020 (prémer damunt l'enllaç corresponent):

Inscrits definitius a les proves d'accés (tots)

Inscrits definitius per l'obtenció del certificat Ensenyaments Elementals

Sol·licituds de reingres al Conservatori

Sol·licituds de trasllats d'expedients al Conservatori

Terminis i normativa per a la matriculació en el curs 2020/21 dels alumnes que ja són oficials del Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca.

MATRÍCULA PER AL CURS 2020/2021 ALUMNES OFICIALS (Matrícula telemàtica)

Resolució de la comissió de les proves de maduresa, per poder realitzar la inscripció a les proves d'accés per al curs 2020-21 (prémer a l'enllaç)

Proves de maduresa-2020

Els alumnes que estiguin pendents de realitzar la prova de condicions excepcionals de música i/o dansa, rebran un correu electrònic per comunicar les dates i hores de la convocatòria

Resolució de la comissió de les proves d'aptituds excepcionals per les proves de maduresa (premer a l'enllaç)

Proves aptituds excepcionals

Els alumnes que hagin realitzat les proves de maduresa i hagin obtingut valoració positiva han de formalitzar la inscripció a les proves d’accés els:

DIES 29, 30 DE JUNY I 01 DE JULIOL mitjançant els formularis de proves d'accés de la nostra web (en la informació administrativa de les proves accés)

El Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca convoca les proves d'accés als diferents estudis per al curs 2020/2021

TERMINI DE PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS ACABAT

Resolució del director general de Planificació, Ordenació i Centres de dia 27 d'abril de 2020, publicat en el BOIB núm 66 de dia 30 d'abril de 2020, per la qual s'estableix el calendari del procés d'admissió i matriculació dels alumnes als ensenyaments artístics professionals de música i dansa i als ensenyaments elementals de música i dansa dels centres sostinguts amb fons públics de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per al curs 2020-21.

(Aquesta resolució modifica la publicada en el BOIB núm 31 de dia 12 de març de 2020)

 

Consultar BOIB (pdf)

Consultar Document a la pàgina de la Conselleria

 

* Properament es publicaran els documents amb la informació administrativa i acadèmica de les proves d'accés.

En aquest lloc web hi ha molta informació. Per favor, feu servir el mòdul de recerca de la dreta i deixa que la pròpia web s'encuidi de mostrar-te el que cerques.

Acceptació de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per al seu funcionament. Si navegues pel lloc consenteixes en el seu ús.

Acceptar
Zones d'accés restringit

Per accedir als següents llocs és necessari disposar d'un compte d'usuari.