Convocatòria dels premis extraordinaris de Fi de Grau del curs 2017/18, per accedir a les bases i als formularis dels diferents premis extraordinaris convocats prémer als enllaços corresponents:

La reunió informativa dirigida als pares i alumnes que han fet la inscripció a les proves d'accés al 1r. curs dels Ensenyaments Elementals de Música serà el:

Dimecres dia 30 de maig de 2018 a les 18.30 hores a l'auditori del Conservatori


A la reunió s'explicarà la naturalesa i els continguts de les proves, determinades particularitats dels instruments i el procediment d'adjudicació de les vacants. Un cop finalitzada, es podran triar, mitjançant el corresponent formulari, fins a tres especialitats.

Aquelles persones que no puguin assistir a la reunió disposaran de tres dies hàbils, a partir de la data de la reunió, per formalitzar l'elecció de l'especialitat, la qual cosa podran fer en l'administració del Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca.

LA INSCRIPCIÓ A LES PROVES NO TINDRÀ EFECTE EN EL CAS DE NO EFECTUAR L'ELECCIÓ DE L'ESPECIALITAT

Convocatòria maig-juny 2018 alumnes en situació de pèrdua d'avaluació (prémer a l'enllaç)

Convocatòria alumnes pèrdua avaluació

El passat dijous 26 d'abril el departament de composició va organitzar unes sessions informatives per presentar les assignatures que cursaran els alumnes de 3r a 6è d'ensenyaments professionals el curs vinent.

Les reunions, dirigides tant a les famílies com als mateixos alumnes, varen tractar aspectes importants com els pas del llenguatge musical a harmonia, el pas d'harmonia a fonaments de la composició o anàlisi, la incorporació de l'assignatura d'Història de la Música, etc.

A més d'explicar les característiques, objectius i continguts de cada assignatura es va comentar la dinàmica de les classes i les modalitats que existeixen actualment per a cursar-les, de forma presencial o de forma semipresencial (TIC) a través de les noves eines que ofereixen les TIC.

A continuació trobareu la descripció de cada una d'aquestes assignatures

Amb vista a la planificació del curs vinent, hem preparat diversos formularis on podreu indicar quina modalitat preferiu per a cursar aquestes assignatures, així com si estau interessats a escollir fonaments de la composició o anàlisi.  

Demanam que cada alumne realitzi el formulari que li correspon.

El termini per a contestar els formularis és fins el dia 7 de juny.

Moltes gràcies

Formulari Elecció Anàlisi o Fonaments de Composició (per alumnes que cursaran 5è EP)

Formulari Modalitat Harmonia - Història de la Música (per alumnes de 2n i 3r EP)

En aquest lloc web hi ha molta informació. Per favor, feu servir el mòdul de recerca de la dreta i deixa que la pròpia web s'encuidi de mostrar-te el que cerques.

×
Acceptació de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per al seu funcionament. Si navegues pel lloc consenteixes en el seu ús.

Acceptar
×
Zones d'accés restringit

Per accedir als següents llocs és necessari disposar d'un compte d'usuari.