• Simple Item 2
  • 1

Benvolgudes famílies,

 

Com ja sabeu, la Presidenta del Govern va anunciar la suspensió de les activitats lectives presencials durant dues setmanes i amb conseqüència, el nostre centre suspendrà totes les activitats previstes a partir d’avui divendres a les 23.59 h.

A més, queden anul·lades totes les activitats extraescolars del centre durant aquestes dues setmanes i cancel·lats o posposats els viatges d'estudis durant 2 mesos.

Durant aquest període i per facilitar que els alumnes puguin desenvolupar l'activitat educativa des dels seus domicilis es proporcionaran tasques a realitzar des de les diferents assignatures i atenent a les característiques de l'alumnat i de les diferents especialitats.

Es prioritzaran les activitats de repàs i suport. En els casos en que sigui necessari s'activaran canals de comunicació telemàtica que el professorat comunicarà a l'alumnat (correu electrònic, eines drive, Classroom, canals de Youtube, centros net...).

Per a qualsevol tema didàctic vos podeu posar en contacte via mail amb el vostre professor/a. Podeu trobar aquest e-mail en aquest enllaç:

adreces professorat

Ara toca fer tot el que calgui per ajudar a que la malaltia no arribi als grups de risc, i això vol dir comportament cívic, calma, serenitat i molt de seny.

Donam per avançat les gràcies a tota la comunitat educativa per l'esforç extra que això implicarà per a tots.

Aviat, entre tots, tornarem a la normalitat.

L’equip directiu.

En aquest lloc web hi ha molta informació. Per favor, feu servir el mòdul de recerca de la dreta i deixa que la pròpia web s'encuidi de mostrar-te el que cerques.