• Simple Item 3
  • Simple Item 2
  • 1
  • 2

MATRÍCULA PER AL CURS 2022/2023 ALUMNES OFICIALS (Matrícula telemàtica)

Els alumnes oficials del Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca no és necessari que facin reserva de plaça. Han de renovar la matrícula per al pròxim curs en els següents terminis.

Terminis i normativa per a la matriculació en el curs 2022/23 dels alumnes que ja són oficials del Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca.

Segons instruccions de la Secretaria General de la Conselleria d'Educació i Universitat, i d’acord amb les instruccions de la Intervenció General, els models preimpresos del model 046 desapareixen a partir del 31 de març de 2018. A partir d’aquesta data, només es podrà fer el pagament amb el model 046 des del portal de l’ATIB.

ENSENYAMENTS ELEMENTALS (MÚSICA I DANSA)
Tots/es els/les alumnes (aprovats/des i suspesos/es) Del dia 15 al 30 de juny  2022
ENSENYAMENTS PROFESSIONALS (MÚSICA I DANSA)
Alumnes amb totes les assignatures aprovades Del dia 15 al 30 de juny  2022
Alumnes amb assignatures suspeses

Entre els dies 08 i 11 de setembre de 2022

(després dels exàmens de la convocatòria de setembre)

Els alumnes oficials que han de fer prova d'accés no es poden matricular fins que no superin les proves d'accés i tinguin plaça adjudicada.

  • Heu d’emplenar el formulari de matrícula.

  • Una vegada l ’hagueu emplenat i enviat, rebreu al vostre correu electrònic la confirmació de la matrícula per al curs 2022/23.

  • El formulari s'activarà el primer dia de matrícula.En el cas que hagi demanat beca en el termini establert (del 30 de març al 12 de maig) ho ha d'indicar al formulari de matrícula
(només disponible per als alumnes dels ensenyaments professionals).

http://www.educacion.es/educacion/becas-y-ayudas

INFORMACIÓ INSCRIPCIÓ APIMA

La Junta Directiva de l'Apima del Conservatori els dóna la benvinguda a l'associació. El nostre principal objectiu és contribuir a la millora de la qualitat de l'ensenyament a partir de la col·laboració activa de les famílies amb l'equip de professionals del Conservatori. Promovem i realitzem diferents activitats d'interès per a l'estudiant del Conservatori beneficiant sempre d'una manera directa al nostre associat. Us animem a participar a la Apima del Conservatori, des del formulari de matrícula perquè us feu socis de la mateixa.

¡¡ ATENCIÓ !!

La no formalització de la matrícula en els terminis assenyalats suposarà la pèrdua de la plaça al Conservatori per al proper curs.

En aquest lloc web hi ha molta informació. Per favor, feu servir el mòdul de recerca de la dreta i deixa que la pròpia web s'encuidi de mostrar-te el que cerques.

Contacte

Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca

C/Alfons el Magnànim n64. Palma de Mallorca
T.971763444 |administracio1@conservatoridemallorca.com