• Simple Item 2
  • 1
Associació Alumnes Conservatori de Mallorca

L’Associació d’Alumnes del Conservatori de Mallorca, és una entitat que pretén donar veu a tots els alumnes del centre, atenent a les seves necessitats i promocionant les seves activitats musicals. L’Associació té com a objectiu fomentar l’art, millorar les instal·lacions del centre i realitzar activitats que millorin les relacions entre els alumnes i els obrin una porta al camp professional.

Hem aconseguit l’assistència dels alumnes als assajos de la Orquestra simfònica i de la Banda Municipal així com la participació en un concert de la seva temporada 2014/2015, en concret en la estrena de la simfonia Ramon Llull: El gran místic. També hem aconseguit la possibilitat de veure com funciona una temporada d’òpera des de dins, assistint als assajos de les produccions del Teatre Principal. En relació a les instal·lacions del centre ja ens hem posat en marxa en millorar les condicions de l’edifici i l’acondicionament de les aules d’estudi.

Actualment oferim activitats fora de la programació del centre com el projecte de la Big Band que des de l’any passat s’ha posat en marxa per aquells alumnes que volen provar el món del JAZZ i de la música moderna!

Tens alguna proposta? Algun dubte? T’interessa el món del JAZZ? T’agradaria formar part de l’associació? Comunica’t amb nosaltres!

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

http://alumnesdelconservatori.blogspot.com

La junta de l’associació està formada per:

  • Lorenzo Bonet
  • Dialen Niang
  • Tomeu Juan
  • Sandra Solascasas
  • Paula Ruiz

En aquest lloc web hi ha molta informació. Per favor, feu servir el mòdul de recerca de la dreta i deixa que la pròpia web s'encuidi de mostrar-te el que cerques.