Indicacions sobre la sol·licitud de reserva d'armariets

 • El preu de l'armariet per a l'alumnat durant el curs és de 20€.
 • Les famílies sòcies d'APIMA tenen un preu reduït de 15€. Per obtenir el descompte és imprescindible adjuntar al formulari de sol·licitud el justificant bancari de la quota de soci d'APIMA del curs actual. El descompte s'aplicarà només per a un membre de la unitat familiar. Si és del vostre interès, en aquest enllaç podeu fer-vos socis d'APIMA.
 • El pagament de l'armariet es realitza a través de la passarel·la electrònica de CaixaBank des d'aquest mateix formulari. Deseu el justificant del pagament per adjuntar-lo al camp corresponent d'aquest formulari.
 • Per utilitzar els armariets és necessari disposar d'un pany. Correspon als usuaris aportar el pany per a la seu armariet.
 • Els armariets especials i de grans dimensions s'adjudicaran exclusivament a usuaris d'alguna de les següents especialitats: trompa, trombó, tuba, violoncel, guitarra i saxòfon. En cap cas els armariets de grans dimensions es destinaran a l'ús compartit d'alumnes o per a alumnes que no cursin alguna de les especialitats anteriorment citades.
 • Els armariets s'han de buidar i quedar oberts abans del 30 de juny per procedir a la seva neteja i reparació. Passada aquesta data els armariets que segueixin tancats seran oberts i se'n extraurà tot el seu contingut.
 • No es permet guardar roba bruta als armariets.
 • No es poden guardar als armariets productes perillosos, inflamables, explosius, tòxics o que puguin vessar o desprendre olors fortes.
 • El conservatori es reserva el dret a reassignar o reubicar armariets sempre que es produeixin casos de justificada necessitat.

Ordre d'assignació

El conservatori disposa de 242 armariets per a la totalitat d'alumnes i professors tant del conservatori professional com del conservatori superior. Per atendre les sol·licituds se segueix aquest ordre de preferència:

 1. Professors: renovació i noves sol·licituds.
 2. Alumnes PEI: renovació i noves sol·licituds.
 3. Alumnes instruments voluminosos d'ambdós conservatoris: renovació i noves sol·licituds.
 4. Resta d'alumnes d'ambdós conservatoris: renovació i noves sol·licituds.

Els usuaris rebran una notificació per correu electrònic quan el seu armariet sigui assignat o renovat.

Totes les sol·licituds d'armariet que no es puguin atendre rebran el corresponent reemborsament del pagament.

Per a qualsevol dubte podeu adreçar-vos a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

FORMULARI DE RESERVA D'ARMARIET

Contacte

Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca

C/Alfons el Magnànim n64. Palma de Mallorca
T.971763444 |administracio1@conservatoridemallorca.com